BAKKER BART ASTEN

BAKKER BART ASTEN De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 56 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Asten. Meer weten? Ontdek meer

4 apr 2022 om 20:17 Broodjes waren lekker. Hier bestellen we vaker!!!
2 apr 2022 om 12:31 broodje zonder saus besteld en wel een broodje met saus ontvangen. jammer als je een allergie hebt en het broodje weg kan donderen voor plastic tas betalen en papier bezorgen
6 jan 2022 om 15:50 Heerlijk en goede service door duurdere donut omdat de andere er niet meer was
22 dec 2021 om 14:35 Vorige keer een broodje zonder saus besteld en wel een broodje met saus ontvangen. Deze keer zat er geen saus op het broodje gehaktbal maar wel uitjes. Dit mist bij de omschrijving van het broodje, erg vervelend. Verder was de bezorger 10 min te laat
7 dec 2021 om 15:28 Heerlijke broodjes die netjes en snel werden bezorgd.
27 okt 2021 om 13:09 Lekker en goed op tijd, alleen jammer dat ik 15 cent moet betalen voor een plastic tas terwijl ze het in een papieren tas bezorgen.
15 sep 2021 om 15:09 Erg lekker en super goede bezorging!
7 sep 2021 om 14:22 als je aangeeft via de opmerkingen of je 2 ingrediënten mag aanpassing vanwege een allergie, en je dan toch het normale krijgt, dan is dat jammer. Broodje mogen weggooien helaas. Op een doordeweekse dag toch 75 min moeten wachten op bestelling.
26 jul 2021 om 15:45 Om 11:30 bestelt om om 12;15 ons eten te krijgen, waren ze er pas iets over 12:30
18 mei 2021 om 17:10 De broodjes waren geweldig lekker, we hebben er van genoten. Jammer dat ze zo'n 20 minuten te laat kwamen, volgende keer beter.
24 apr 2021 om 15:11 Nette bezorging en netjes verpakt. Broodjes waren rijkelijk belegd. Voor herhaling vatbaar.
30 mrt 2021 om 17:59 Amazing! Fast service and amazing food